21.10.2012

Höstlov

DSC_5578 DSC_5609 DSC_5631 DSC_5641 DSC_5643 DSC_5665 DSC_5672 DSC_5678 DSC_5750 DSC_1257 DSC_1260 DSC_1269 DSC_1275 DSC_1176 DSC_1402 DSC_1221 DSC_1289

I: Moikka! Syysloma on menny ihan hyvin. Keskiviikkona olin yöta Jennyllä, ei oikee tehty mitään erikoista ku molemmilla oli kipee olo. Syötiin herkkuja ja katottiin leffoja. :) Torstaina Bobo tuli meille yöks, oltiin illal ulkona ja sit mentiin mäkkäriin Sassen kanssa. Perjantaina mentiin ottaa vähän kuvii ja sit vaan oltiin meillä. Illalla meiän serkut tuli meille. Oltiin Emmin kaa vähän aikaa ulkona ja ei me sit mitään sen kummempaa tehty.  Lauantaina lähettiin Emmin kanssa eka kaupungille vähän kiertelemään kaupoissa ja sit otettiin Ikea bussi ikeaan. Syötiin siellä ja sit ostettiin molemmat untuvapeitot ja tyynyt kun ne oli alennuksessa! Oon niin kauan halunnu untuvapeittoa ja oon niin ilonen et nyt sain sellasen! Tänä aamuna lähettiin yhdeksän aikaan Valtterin kirpparille. Ihan hirveesti ihmisiä!! Ei siellä kauheen kauaa jaksanu kierrellä. mut löysin silti valkosen kaulahuivin joka makso vaan 70c!! niin ihan tyytyväinen oon. Loppupäivälle ei oo mitään suunnitelmii niin katotaan mitä keksitään :) Ainii ja jotkut kuvat on Emmin ottamia (:

//: Hejssan! Höstlove har gått helt bra. På onsdagen va ja övernatten hos Jenny, vi gjorde int nå speciellt när vi båda kännde oss lite sjuka. Vi åt karkki o glass o sånt o så på leffa :) På torsdagen kom Bobo till mej övernatten. Vi va ute en stund o sen fo vi ti mäkkin me Sasse. På fredagen fo vi ut o fota o sen va vi hemma hos mej o åt :D På kvällen kom sen mina kusiner till oss. Jag o Emmi for ut en stund o fota, men int gjorde vi sen någå speciellt efter de. På lördagen for vi till stan, och sen därifrån med Ikea bussen till ikea. Vi båda köpte duntäcken. Ja e så glad fö ja har vela köpa ett duntäcke så länge o nu va dom i rea så ja fick sen :) Idag på moronen to vi buss till Valtteris kirppis. Dit va helt massor människor!! Vi orka int va där så länge, men ja hitta endå en vit halsduk som ja köpte för 70c! Vi har inga planer för resten av dagen så vi får se va vi hittar på :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi jos tykkäsit!