17.11.2012

Today

ilonakakkak2

I: Tänään olin Caden kaa räpsimässä vähän kuvii, tarkotus oli saada vähän kuvii tänne blogiin mut ei sit keretty kunnolla kun alko sataa. Sen jälkeen lähettiin Cadelle syömään ja muokkaamaan kuvia. Haluaisin niin ostaa photoshopin mut ei oo rahaa! :/ Pitää säästää kaikki rahat joululahjoihin niin nyt oon shoppailulakossa. Ja muuten tossa kuvassa näkyy pieni osa mun uudesta Hollister topista, se on sellanen kiva röyhelö toppi :) Tää viikonloppu tulee kulumaan kokeisiin lukiessa, niin seuraava postaus tulee varmaan ens viikolla.

//: Var idag o fota me Cade, vi tänkte ta lite bilder hit ti bloggen osv men vi hann bara ta några bilder innan de börja regna. Efter de gick vi till Cade och äta, o sen redigera vi bilderna som vi to. Ja sku så villa ha photoshop!! Men ja måst spara alla mina pengar till julklappar så ingen shopping för mig. Förresten så kom min Hollister top i posten, i bilden ser ni en del av den. Dehär veckoslute kommer ja bara läsa till prov så jag uppdaterar sen nästa vecka.2 kommenttia:

  1. paljon photoshop maksaa? :o mut eiks sen voi warettaa jostain?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis riippuu minkä photoshopin sä haluat. Kai sen voi warettaa mut mä oon ostanu sen netistä ja sitten se on tullu postissa. :)

      Poista

Kommentoi jos tykkäsit!