25.2.2013

IPad 4?

IMG_1830_edited-1 IMG_1838_edited-1

C: Eli mun äiti oli tehny jonkun uuden liittymäsopimuksen nii se sai IPad 4 mukaan mut jotenkin en usko että se on IPad 4 koska en oo kuullu et se ois tullu ulos. Sitä paitsi se on varmaan ihan samanlainen ku se IPad 3 (jos se nyt siis on IPad 4). Mun äiti ainakin sanoo et se pitäis olla IPad 4 ku niillä ei ollu myymälässa IPad 3:ia.

Nojoo en oo postaillu varmaan kuukauteen. Anteeks ihan hirveesti! Mut ku koulu ja käsipallo vie aika paljon aikaa. Tiedän että meillä oli viime viikolla loma mut olin sillon mun kaverin mökillä ja en ottanu kameraa sinne mukaan. JEE! minä ja Ilona ollaa päästy maajoukkue try-outseihin/leiriin!! Olin jo kyllä viime leirillä mut mua pyydettiin uudestaan.

//: Alltså min mamma hade gjort en ny abonnemangsavtal (översättning Google translate) så då fick hon en IPad 4 med sig. Fast jag tvivlar på att det är en IPad 4. Den är säkert helt likadan som IPad 3:an (om den nu är en IPad 4). Min mamma säger i.a.f att den borde vara en IPad 4 för att de inte hade en IPad 3:an i butiken.

Javeet ja har inte skrivi på jäätte länge men det beror på att skolan och handbollen tar ganska mycket tid. Jag hade inte heller tid på sportlovet för att jag var på min kamrats lande. JII! Jag och Ilona har sluppit till landslags try-outsen/lägret!! Jag var nog redan på förra lägret men man frågade mig pånytt.

6 kommenttia:

 1. mun milest iPad nelonen ei oo tullu vielä ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii! Ei munkaan mielestä. Ne on kai Amerikassa alottanu IPad 4 myymisen mut en tienny et sitä on jo myyty myös Suomessa. :)

   Poista
 2. Hurdan kamera har du? :)

  VastaaPoista
 3. voiskohan ilona koht tehä sen matkapostauksen? :)

  VastaaPoista

Kommentoi jos tykkäsit!