27.5.2013

Happiness

IMG_2749_edited-1

C: Tuntuu ihan hyvältä ku ei oo mitään kokeita tai esseitä enää ja voi vaan mennä kotiin ja lukea esim Potteria. Tää vuos on menny monella tavalla aika nopeesti mut samaan aikaan se on menny niiiiiiin hitaasti.

Eli viime viikolla mulla oli maanantaina enkunkoe, keskiviikkona matikankoe, torstaina kemiankoe ja perjantaina piti saada 30 sivuinen työ valmiiks. Sain ihan sika hyviä numeroita kokeista ja oon tosi tyytyväinen koko lukuvuoteen.

Yhdestä asiasta en sentään oo niin tyytyväinen, mun aktiivisuudestani tähän blogiin. Anteeks. Aion skarpata kesällä ja ens vuonna, tai ainakin yritän...

Mitä minä aion kesällä tehä? No mitäs siinä ku meen Costa Ricaan!!! Haluaisin kesäksi jonkinlaisen longboardin. Oon jo kattonu aika paljon netistä mikä niitten hinta on, 100-500 €!? Ihan järjetön hinta! + Mun vanhemmat ei suostu ostaa mulle koska ne luulee et se on joku uus juttu jotka kaikki haluu ostaa ja sitten kuukauden päästä en sitten käytä sitä ja et ne on vaarallisia (ei ole) :(. Nojoo pitää vaan toivoo et ne suostuis ostaamaan mulle yhen.


//: Känns helt bra att int ha några prov eller esseer mera. Tiden har förflutigt så sanbbt!

Va tänker jag göra på sommaren? Ja jag skall till Costa Ricaaa!!! Skulle vela ha en någonslags longboard. Det enda problemet är att de kostar ganska så mycket... + Att mina föräldrar vill int köpa en åt mig, på grund av att de är farliga och att det är bara en ny "juttu" som alla vill köpa och efter en månad så kommer jag att int använda den mera.

2 kommenttia:

Kommentoi jos tykkäsit!